Välkommen till Kumla Tak

Jag är glad över att få presentera vårt företag som har utvecklats mycket sedan starten 1990.

Då arbetade jag ensam i företaget, i dag är vi ett trettiotal anställda.

Elektroskandia

Yta: 43 000 m2

Kumla Tak AB är ett etablerat företag inom byggbranchen, med takarbete som specialitet. 

Redan från början insåg jag att det fanns en stor efterfrågan från marknaden. Det gällde bara att vara lyhörd, nyfiken och arbetsvillig. I och med att företaget växte gick det till slut inte att arbeta med hemmet som bas. Vi hittade prefekta lokaler i Örebro, som vi för övrigt forfarande sitter i. Vi arbetar både mot den privat och offentliga sektorn, inget takarbete är för litet eller för stort för oss. Det kan handla om industrihallar, flerbostadshus och enskilda villor.

Framför allt arbetar vi med papp, duk ,TPO Duk , Restitrix och sedum tak.

 

Alla våra takmontörer är rutinerade yrkesmän som med vakna ögon och gedigna erfarenheter löser problem för fastighetsägare och förvaltare. Dessutom har vi direktkontakt med våra kunder vilket innebär att vi finns med hela vägen; från bedömmning av taket, underlag för anbud till slutförandet av entreprenaden.

Nyckeln till framgång är vår personal. De är företagets bästa marknadsförare. Därför skapar vi förutsättnigar för att de ska trivas på jobbet. Våra medarbetare är kända för att vara lyhörda, flexibla, sociala och proffsiga. Framtiden ser minst lika spännade ut. Vi kommer att utveckla företaget i en postiv rikting, och alltid med kunden i fokus.

Du är välkommen att höra av dig!

Rusta Centrallager

Yta: 68 000m2 / 2015
Yta: 38 000m2 / 2018

Det går naturligtvis bra att ringa till oss:

Telefon: 070-2072926

Adress:
Kumla Tak AB
Johansdalsvägen 4B